TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136802.60 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5694 h 36 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

čím nahradit cukr

20. 01. 2011

Ahojky, o víkendu čekám návštěvu. CHtěla bych udělat pudinkovou buchty.Krom jineho tam patří i moučkový cukr. Myslíte že by ho šlo nahradit zdravější variantou?
Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 02. 2015 15:05
Ahoj,

já používám na pečení i na normální jídlo maltitol - je to přírodí sladidlo vráběné ze škrobu. Má o půlku méně kalorií než bílý cukr, zároveň také nižší glykemický index :)
Můžeš si o něm něco přečíst tady http://www.maltitol.cz
21. 08. 2014 16:01
Dobrý den,

pokud hledáte náhradu za běžný cukr a bojíte se chemicky vyrobených sladidel, kvůli jejich možným vedlějším účinků, vyzkoušejte xylitol. Xylitol je přírodní sladidlo, které chutná a sladí stejně jako cukr, má o 70% méně sacharidů, pomáhá čistit organismus a zabraňuje tvorbě zubního kazu.


Další informace o xylitolu získáte na: http://www.brezovycukr.cz
21. 01. 2011 14:07
A já bych to návštěvě klidně upekla s normálním cukrem a nejedla bych to :-D
20. 01. 2011 21:13
Nedávno jsem koupila Cukřenku bez cukru od firmy Fansladidla, ta je určená k posypání sladkých jídel, je na bázi aspartamu a chutná výborně. A očko potěší buchty sypané "cukrem" :)
20. 01. 2011 20:24
Já zase používám na pečení Cukren, je to na bázi sukralózy, ale je tam malinký rozdíl v chuti a do kafe mi stačí aspartam, ten je chuťově dokonalý, bohužel není termostabilní, takže na pečení ho neužiju.
20. 01. 2011 12:52
Já používám Irbis- vysoce sladivé nízkokalorické sladidlo- jsou dva druhy-jeden používám za studena a druhý je pro tepelnou úpravu....
20. 01. 2011 12:46
ahoj suski, já peču z tekutého umělého sladidla. Na chuti je to si trochu znám, ale jinak dobrý. Nebo to kombinuji s medem.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři