Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136802.60 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?čím nahradit cukr
20. 01. 2011
Ahojky, o víkendu čekám návštěvu. CHtěla bych udělat pudinkovou buchty.Krom jineho tam patří i moučkový cukr. Myslíte že by ho šlo nahradit zdravější variantou?
Hodnocení (8 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
21. 08. 2014 16:01
Dobrý den,
pokud hledáte náhradu za běžný cukr a bojíte se chemicky vyrobených sladidel, kvůli jejich možným vedlějším účinků, vyzkoušejte xylitol. Xylitol je přírodní sladidlo, které chutná a sladí stejně jako cukr, má o 70% méně sacharidů, pomáhá čistit organismus a zabraňuje tvorbě zubního kazu.
Další informace o xylitolu získáte na: http://www.brezovycukr.cz
pokud hledáte náhradu za běžný cukr a bojíte se chemicky vyrobených sladidel, kvůli jejich možným vedlějším účinků, vyzkoušejte xylitol. Xylitol je přírodní sladidlo, které chutná a sladí stejně jako cukr, má o 70% méně sacharidů, pomáhá čistit organismus a zabraňuje tvorbě zubního kazu.
Další informace o xylitolu získáte na: http://www.brezovycukr.cz
21. 01. 2011 14:07
A já bych to návštěvě klidně upekla s normálním cukrem a nejedla bych to :-D
20. 01. 2011 21:13
Nedávno jsem koupila Cukřenku bez cukru od firmy Fansladidla, ta je určená k posypání sladkých jídel, je na bázi aspartamu a chutná výborně. A očko potěší buchty sypané "cukrem" :)
20. 01. 2011 20:24
Já zase používám na pečení Cukren, je to na bázi sukralózy, ale je tam malinký rozdíl v chuti a do kafe mi stačí aspartam, ten je chuťově dokonalý, bohužel není termostabilní, takže na pečení ho neužiju.
20. 01. 2011 12:52
Já používám Irbis- vysoce sladivé nízkokalorické sladidlo- jsou dva druhy-jeden používám za studena a druhý je pro tepelnou úpravu....
20. 01. 2011 12:46
ahoj suski, já peču z tekutého umělého sladidla. Na chuti je to si trochu znám, ale jinak dobrý. Nebo to kombinuji s medem.
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?
já používám na pečení i na normální jídlo maltitol - je to přírodí sladidlo vráběné ze škrobu. Má o půlku méně kalorií než bílý cukr, zároveň také nižší glykemický index :)
Můžeš si o něm něco přečíst tady http://www.maltitol.cz